HG 290010100 siliconenkit verwijderaar 100ml

Price:
9,95
2 - 3 days
Brand:
Categories:
290010100
+

HG siliconenkit verwijderaar

HG siliconenkitverwijderaar is speciaal ontwikkeld voor het zeer gemakkelijk verwijderen van siliconenkit van diverse ondergronden, zoals roestvrijstaal, email, glas, diverse soorten kunststof, keramische tegels, geglazuurde tegels, natuursteen en soortgelijke ondergronden. HG siliconenkitverwijderaar is een aangenaam ruikend product, gemakkelijk aan te brengen en het tast de eerdergenoemde ondergronden niet aan. Vele andere kitsoorten, zoals butyleen-, acrylaat- en universeelkit, laten resten achter en zijn met HG siliconenkitverwijderaar te verwijderen.
 

VOOR HET SNEL EN EENVOUDIG VERWIJDEREN VAN ZELFS DEHARDNEKKIGSTE KIT. 
 

• TOEPASSING
RVS, emaille, glas, diverse soorten kunststof, keramische tegels, geglazuurde tegels, natuursteen en soortgelijke ondergronden. Ook voor vele andere kitsoorten, zoals butyleen-, acrylaat- en universeelkit.

 
• VERWERKING
De te verwijderen kit eerst zo veel mogelijk met een mesje zo dicht mogelijk langs het oppervlak weg snijden. Kit die u niet wilt verwijderen zorgvuldig afdekken met tape. HG “siliconenkit verwijderaar” royaal aanbrengen op de kitrestanten met behulp van het bijgeleverde kwastje. Gedurende 15 minuten de HG “siliconenkit verwijderaar” laten inwerken. Verwijder de restanten kit met de bijgeleverde speciale spatel. Indien dit nog niet eenvoudig gaat, dan de inwerktijd verlengen. Vervolgens de ondergrond met water, eventueel met behulp van een (nagel)borstel of schone doek, zorgvuldig ontdoen van eventueel nog achtergebleven HG “siliconenkit verwijderaar”. Zonodig de behandeling herhalen. 
 

• PRODUCTINFORMATIE
Eigenschappen : geelkleurige pasteuze vloeistof  
S.G. : 0.85 g/ml  
Viscositeit : ca. 45 dPa.s  
Verbruik : 10 -15 strekkende meter per 100ml  
Bestanddelen : limonene 


• VERPAKKING
6 x 100 ml 


• ATTENTIE
Wij adviseren HG “siliconenkit verwijderaar” vooraf testen op een kleine onopvallende plaats. Niet toepassen op poreuze ondergronden. Indien aansluitend nieuwe kit wordt aangebracht dient de ondergrond eerst volledig droog te zijn. 


• VOORZORGSMAATREGELEN
R10- Ontvlambaar.
R38- Irriterend voor de huid.
R43- Kan overgevoeligheid veroorzaken bij contact met de huid.
R50/53- Zeer vergiftig voor in het water levende organismen; kan in het aquatisch milieu op lange termijn schadelijke effecten veroorzaken.
S2- Buiten bereik van kinderen bewaren.
S24/25- Aanraking met de ogen en de huid vermijden.
S26- Bij aanraking met de ogen onmiddellijk met overvloedig water afspoelen en deskundig medisch advies inwinnen.
S29/56- Afval niet in de gootsteen werpen; deze stof en de verpakking naar een inzamelpunt voor gevaarlijk en bijzonder afval brengen.
S36/37- Draag geschikte handschoenen en beschermende kleding.
S46- In geval van inslikken onmiddellijk een arts raadplegen en verpakking of etiket tonen. Kan een allergische reactie veroorzaken.
 

Klik hier voor onze sanitairblog, de laatste nieuwtjes uit de sanitairbranche!

General

Brand:
HG
Series:
  • HG schoonmaak assortiment
Delivery time:
  • 2 - 3 days